lauantai 27. maaliskuuta 2021

Kevätterveiset 2021

Aamulla tuli mieleeni, etten ole käynyt blogiyhteisössämme pitkään aikaan. Jossain vaiheessa lopetin nettideittailun ja vähän myöhemmin blogin kirjoittamisen. Nyt käyn lukemassa samakasalaisten kirjoituksia ja huomaan ilokseni, että vanhat tutut kirjoittajat vielä julkaisevat blogitekstejä säännöllisesti. Ihan kuin palaisi kotiin pitkän poissaolon jälkeen. En ole tavannut teitä muita, mutta tunnen teidän ajatuksenne. Hienoa, että olette pitäneet huolta yhteisestä blogisivustostamme! 

Vuosi sitten perustin toisen blogin Facebookissa, kun arkielämämme muuttui koronan takia. Olen myös julkaissut muutaman koronakirjan blogikirjoitusten perusteella. Oikeastaan piti lopettaa päivittäinen blogini, mutta sitkeä koronavirus ei suostu jättämään ihmiskuntaa rauhaan. Jokainen taistelee omalla tavallaan omassa kolossaan ympäri maailmaa. Onneksi elämämme turvallisessa maassa, joka tarjoaa korkeanlaatuisia terveyspalveluja COVID-19-tautiin sairastuneille. 

Elämä jatkuu. Toinen tyttäreni on muuttanut pois kotoa, toinen asuu kanssani, joten minun ei tarvitse olla yksin. Yhä muutama vuosi jäljellä, kunnes jään eläkkeelle, joten olen ahkerasti harrastanut etätyötä  makuuhuoneessa, keittiössä ja olohuoneessa viimeisen vuoden aikana. Onneksi, ettei työn takia tarvitse liikkua kodin ulkopuolella, vaikka välillä tuntuu vähän yksinäiseltä ja myös epätodelliselta.

Kaunista kevättä teille kaikille!
1 kommentti:

  1. Hei Milena, vasta nyt huomasin tämän kirjoituksesi. Kevät on jo menneisyyttä ja syksy painaa päälle. Oli kiva lukea kuulumisiasi. Toivotan Sinulle hyvää syystalvea 💛

    VastaaPoista